TANDREGULERING MED
INVISALIGN

INVISALIGN® – TANDREGULERING MED USYNLIGE SKINNER

At tandregulering kan foretages i Herning ved brug af de innovative og gennemsigtige Invisalign tandbøjler, er stadigvæk forholdsvist nyt for mange. Det kan både dreje sig om pladsmangel i tandrækken, spredtstilling, krydsbid, overbid og underbid. Invisalign virker, og har på verdensplan givet mere end 2,5 mio. patienter grund til at smile igen. Her på klinikken er vi også uddannede til at foretage denne form for tandregulering med Invisalign tandskinner.

Tandskinnerne er næsten usynlige, og selvfølgelig specialfremstillede til det aktuelle tandsæt. Med Invisalign kan man hen over en relativt kort periode få lige det smil man ønsker. Skinnerne skiftes ud cirka hver anden uge, og er nemme at tage ud, når man skal spise og drikke. Man kan derfor leve et helt normalt liv, mens Invisalign tilretter tænderne – omgivelserne lægger meget sjældent mærke til de gennemsigtige skinner på tænderne, og skinnerne er meget behagelige at anvende undervejs i behandlingen.

En typisk tandreguleringsbehandling strækker sig over ca 18 måneder, men det kan selvfølgelig variere fra behandling til behandling. Vi tager naturligvis i hvert enkelt tilfælde de individuelle hensyn, som der er behov for.

Kontakt os på 97 12 57 50 for et indledende møde på tandklinikken i Herning, og få lavet en vurdering af, om behandling med Invisalign tandskinner kan hjælpe på dit tandreguleringsproblem.