TANDEFTERSYN

TANDPLEJE OG TANDEFTERSYN I HERNING

Er du ligesom de fleste, som ønsker et smukt hvidt smil? Så kræver det ordentlig og professionel tandpleje.

Det er vigtigt at passe på sine tænder, hvis man vil beholde dem langt ud i fremtiden. Selvom tandbørsten er din bedste ven, kan du sjældent fjerne alle bakterier med tandbørsten. Det er derfor vigtigt at gå til jævnlige tandeftersyn ved tandlægen for at tjekke om alt er i orden.

På tandklinikken i Herning har vi oplevet, at flere patienter har kunnet forebygge større tandoperationer ved regelmæssigt at få tjekket og renset tænderne.

Hvor ofte skal du have et eftersyn?

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du kommer til tandeftersyn 2 gange om året. Har du specielle problemer, for eksempel med tandkødet, kan det være nødvendigt med hyppigere eftersyn. Hvis du ikke har oplevet problemer med tænderne, kan du i nogle tilfælde klare dig med et årligt tandeftersyn.

Hos den enkelte patient vil der altid blive taget individuelle hensyn, når intervallet lægges for hvor tit der skal indkaldes.

Hos os vil det ofte være en af vores professionelle tandplejere, som foretager dit tandeftersyn. Vores tandplejere er specielt uddannet til at varetage tandeftersyn, tandrensninger, forebyggende behandling samt parodontosebehandling. 

Få tjekket tænderne

Ønsker du at få foretaget et tandeftersyn af en erfaren tandplejer, så kontakt os på tlf.  97 12 57 50.

Du er også velkommen til at besøge os i Nørregade 50 i Herning. Vi står altid klar til at hjælpe dig og rådgive dig om effektiv tandpleje.