PROTESER

TANDPROTESER I HØJ KVALITET

Mangles der en eller flere tænder i tandrækken, kan det afhjælpes med en delprotese. En delprotese vil genskabe det naturlige smil og samtidig sikre, at de resterende naturlige tænder ikke flytter sig og ændrer stilling.

Moderne teknik og gennemprøvede materialer, specielt egnede til delproteser, giver os i dag mulighed for at fremstille en delprotese, som er uovertruffen i udseende og holdbarhed. Man tager et helt nøjagtigt aftryk af tænder og gummer. 

Delprotesen konstrueres med hensyntagen til de tilbageværende tænders tilstand. Til at fastholde protesetænderne anvendes en specielt udviklet stållegering, beregnet og godkendt til brug i munden. Stålets høje styrke og elasticitet tillader desuden en millimetertynd udformning.

En delprotese kan også fremstilles i ren akryl som eventuel overgangsprotese. Tænder, der skal erstatte de manglende, udvælges så de i farver og form nøjagtigt svarer til de naturlige. I de tilfælde, hvor de naturlige tænder er specielt karakteristiske, kan man individuelt ændre form og farve på de nye tænder, således at de ikke på nogen måde afviger fra de naturlige tænders karakter.

Det tager mellem 1-2 uger at fremstille protesen. Hvis der skal trækkes tænder ud før protesen skal indsættes, kan dette gøres umiddelbart før, så man ikke skal ”gå uden tænder”.

Se vores priser og bestil tid her.